Grillede reker med krydret tomat- og pepperrot-dip

Grillede reker med krydret tomat- og pepperrot-dip

Lær hvordan du lager deilige grillede reker servert med en krydret tomat- og horseradishdip. Perfekt for sommergrilling og sosiale sammenkomster.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 20 store reker, skrellet og renset
  • 2 spiseskjeer olivenolje
  • 1 spiseskje finhakket hvitløk
  • 1 teskje finhakket frisk timian
  • Salt og nykvernet pepper
  • 6 plommetomater, delt i to, frø fjernet og grillet
  • 2 spiseskjeer ferdiglaget ketchup
  • 1/4 kopp fersk pepperrot
  • 2 spiseskjeer fersk limesaft
  • 2 spiseskjeer fersk sitronsaft
  • En dash hot pepper-saus
  • 2 dash Worcestershire-saus
  • Salt og nykvernet pepper

Fremgangsmåte

  1. 1Mariner reker i olivenolje, hvitløk og timian i 1 time. Ta dem opp av marinaden og krydre med salt og pepper etter smak. Grill i 2 til 3 minutter på hver side. Server med den krydrede tomatdippen. Ha alle ingrediensene i en food processor og kjør til det nesten er glatt. Smak til med salt og pepper.