Turkey Polpettone Sandwiches
oppskrift på kalkunpolpettanesandwich - en enkel og smakfull rett som passer til lunsj eller middag. enkel å lage og nydelig smak.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1, 2 pund karbonadedeig av kalkun
- 1 kopp myke, ferske brødsmuler
- 2 eggeplommer
- 4 spiseskjeer tynne skiver av grønn løk
- 1 spiseskje hakkede ferske salvieblader
- 1 teskje Worcestershire-saus
- 2 teskjeer salt
- Nykvernet svart pepper
- 1 spiseskje finrevet sitronskall
- 2 unser helmelkmozzarellaost, delt i 4 like deler, pluss 2 kopper revet
- Olivenolje, til steking
- 1 (32-unse) krukke med din favoritt marinara
- 6 brødskiver
Fremgangsmåte
- 1Legg kalkunen i en bolle. Tilsett alle de resterende ingrediensene unntatt mozzarellaen, og arbeid dem forsiktig inn for hånd. Del blandingen i 12 like store deler. Flate hver del til en rund burger. Legg en skive mozzarella på 6 av burgerne, og dekk deretter med en annen burger, slik at det dannes 6 polpettones. Klem kantene sammen for hånd for å forsegle dem og for å lage burgere med jevn tykkelse. Strø salt og pepper på begge sider av burgerne.
- 2Varm opp en stor, ovnsfast stekepanne på middels varme. Tilsett olivenolje til en dybde på ca. 3 mm. Når oljen er varm, legg i de 6 burgerne. Stek på den ene siden til de er lett brune, ca. 1 ½ minutt, snu deretter og stek på den andre siden til de er brune, ytterligere 1–2 minutter.
- 3Mens burgerne stekes, varm opp marinara-sausen i en dyp stekepanne. Legg de stekte burgerne i sausen. (Alternativt kan du helle av oljen fra pannen og tilsette tomatsausen direkte til burgerne.)
- 4Legg noen spiseskjeer med revet mozzarella på toppen av hver burger. La burgerne småkoke i sausen i ca. 4 minutter, til osten er smeltet.
- 5Monter smørbrødet: Legg noen spiseskjeer med saus og én polpettone på en delt bolle. Topp med litt mer saus og server umiddelbart.
- 6Michaels notater: For den letteste polpettonen, arbeid blandingen så lite som mulig.