Turkey Polpettone Sandwiches

Turkey Polpettone Sandwiches

oppskrift på kalkunpolpettanesandwich - en enkel og smakfull rett som passer til lunsj eller middag. enkel å lage og nydelig smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1, 2 pund karbonadedeig av kalkun
  • 1 kopp myke, ferske brødsmuler
  • 2 eggeplommer
  • 4 spiseskjeer tynne skiver av grønn løk
  • 1 spiseskje hakkede ferske salvieblader
  • 1 teskje Worcestershire-saus
  • 2 teskjeer salt
  • Nykvernet svart pepper
  • 1 spiseskje finrevet sitronskall
  • 2 unser helmelkmozzarellaost, delt i 4 like deler, pluss 2 kopper revet
  • Olivenolje, til steking
  • 1 (32-unse) krukke med din favoritt marinara
  • 6 brødskiver

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kalkunen i en bolle. Tilsett alle de resterende ingrediensene unntatt mozzarellaen, og arbeid dem forsiktig inn for hånd. Del blandingen i 12 like store deler. Flate hver del til en rund burger. Legg en skive mozzarella på 6 av burgerne, og dekk deretter med en annen burger, slik at det dannes 6 polpettones. Klem kantene sammen for hånd for å forsegle dem og for å lage burgere med jevn tykkelse. Strø salt og pepper på begge sider av burgerne.
  2. 2Varm opp en stor, ovnsfast stekepanne på middels varme. Tilsett olivenolje til en dybde på ca. 3 mm. Når oljen er varm, legg i de 6 burgerne. Stek på den ene siden til de er lett brune, ca. 1 ½ minutt, snu deretter og stek på den andre siden til de er brune, ytterligere 1–2 minutter.
  3. 3Mens burgerne stekes, varm opp marinara-sausen i en dyp stekepanne. Legg de stekte burgerne i sausen. (Alternativt kan du helle av oljen fra pannen og tilsette tomatsausen direkte til burgerne.)
  4. 4Legg noen spiseskjeer med revet mozzarella på toppen av hver burger. La burgerne småkoke i sausen i ca. 4 minutter, til osten er smeltet.
  5. 5Monter smørbrødet: Legg noen spiseskjeer med saus og én polpettone på en delt bolle. Topp med litt mer saus og server umiddelbart.
  6. 6Michaels notater: For den letteste polpettonen, arbeid blandingen så lite som mulig.