Grillede burgere

Grillede burgere

lær hvordan du lager smakfulle grillede burgers med vår enkle oppskrift. perfekt for sommergrilling og helge kos!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • Vegetabilsk olje, til grillen
  • 1,4 kg 80 prosent magert kjøttdeig av storfe
  • Kosher salt og nykvernet pepper
  • Tabasco-saus, etter smak
  • 6 kaiserbrød
  • 6 spiseskjeer usaltet smør, myknet
  • Utvalg av tilbehør, til servering (høyre)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm en grill til middels høy varme og pensle ristene med olje. Legg den malt storfekjøttet i en middels stor blandingsbolle. Tilsett 1 ½ teskje salt og ¾ teskje pepper. Ha i noen dråper Tabasco-saus, og bland deretter kjøttet og krydderet godt med hendene.
  2. 2Form kjøttet til seks 2,5 cm tykke burgere og legg dem på grillen. Dekk til og kok i 3 minutter, snu deretter burgerne, men la dem ligge på samme side, og kok i ytterligere 3 minutter. Vend burgerne og gjenta på den andre siden.
  3. 3I mellomtiden, del brødene i to og smør hver snittflate med ½ spiseskje smør. Grill brødene med snittsiden ned til de er lett ristet. Bygg burgerne med ulike pålegg.
  4. 4Sauterte sopp
  5. 5Smelt 2 spiseskjeer smør i en stor stekepanne over middels høy varme; tilsett 450 gram skivede sopp, krydre med salt og pepper, og kok i 2 minutter. Tilsett 2 til 3 spiseskjeer buljong eller vin, og kok i ytterligere 6 til 8 minutter.
  6. 6Karamelliserte løk
  7. 7Smelt 4 spiseskjeer smør i en panne over lav varme. Tilsett 2 store skivede rødløk og 3 til 4 spiseskjeer brunt sukker. Kok til løken er karamellisert, og rør av og til, i omtrent 20 minutter.
  8. 8Pico de Gallo
  9. 9Finhakk 5 plommetomater, ½ stor løk, 3 jalapeñopepper og 1 bunt koriander. Bland med saften av ½ lime og salt etter smak.
  10. 10Bacon
  11. 11Stek over middels høy varme til det er sprøtt.
  12. 12Fotograf: Kana Okada