Glutenfrie Hello Dolly-kaker
Lær hvordan du lager deilige glutenfri hello dolly squares, perfekt for en sunn dessert. En enkel oppskrift som passer for alle anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 1. 1/4 kopp mandelmel
- 2. 1/2 kopp skummet melkepulver
- 3. 1/4 kopp smør, smeltet
- 4. 1 kopp revet kokosnøtt
- 5. 1 kopp glutenfri sjokoladebiter
- 6. 1 (14 unser) boks søtet kondensert melk
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 22. Bland mandelmel, melkepulver og smør som er smeltet sammen i en 8x8 tommers bakeform. Trykk blandingen ned i bunnen av formen for å danne en bunn.
- 33. Strø kokos og sjokoladebiter over bunnen i formen; hell deretter den søtede kondenserte melken jevnt over.
- 44. Stek i den forvarmede ovnen til det begynner å dufte og kokos er lett ristet, ca. 30 minutter.