Bakte epler
oppskrift på bakt epler – en enkel og smakfull dessert perfekt for høsten. lær hvordan du lager denne deilige retten med få ingredienser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 4 sure grønne epler
- 1/2 kopp brunt sukker
- 4 spiseskjeer smør
- 2 teskjeer malt kanel
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2Skjær ut kjernen fra toppen av eplet, og lag en fordypning. Ikke skjær helt gjennom. Fyll hvert eple med 2 spiseskjeer brunt sukker og 1 spiseskje smør. Plasser i en liten ildfast form og strø over kanel.
- 3Stek i en forvarmet ovn i 15 minutter, til sukkeret begynner å karamellisere og eplene er møre.