Hello Fresh Mobile Banner
Fire hjørners linse-suppe

Fire hjørners linse-suppe

oppskriften på fire corners linsesuppe er enkel å lage, sunn og perfekt for kalde dager. lær hvordan du lager denne smakfulle suppen med enkle ingredienser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 ss kokosolje eller ghee
  • 2 store løk eller purre, bare de hvite og lysegrønne delene, hakket
  • 5 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 ss fersk ingefær, finhakket
  • Fin sjøsalt
  • 1 ss malt spisskummen
  • 1/4 ts cayennepepper, eller mer etter smak
  • 1 (425 g) boks hele tomater, eller 5 store ferske tomater hakket
  • 1 lite økologisk sitron, skivet
  • 1 kopp / 200 g røde linser, sortert og skylt godt (bløtlagt, hvis mulig)
  • 4 kopper / 1 liter grønnsaksbuljong
  • Ren lønnesirup eller rå honning (valgfritt)
  • Friske korianderblader, skivet vårløk eller flatbladpersille, til pynt

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en middels stor kjele, tilsett løk, hvitløk og ingefær, og surr i 5 minutter til det er mykt. Ha i en klype salt, spisskummen og cayennepepper, og rør i omtrent ett minutt til det dufter godt.
  2. 2Tilsett tomatene, tre skiver sitron og linse. Deretter heller du i grønnsaksbuljongen og rører godt. Dekk til kjelen og kok opp blandingen. Skru ned varmen og la det småkoke i ca. 30 minutter, til linsene er møre. Hvis ønskelig, kan du tilsette en skvett lønnesirup for å balansere smaken.
  3. 3Server retten varm, pyntet med koriander, vårløk eller persille, og med en skive sitron på toppen.