Vaniljemuffin
Lær hvordan du lager deilige vanilla cupcakes med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller til kaffebesøk. Enkelt, raskt og smakfullt.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 2/3 kopp smør, myknet
- 2. 3/4 kopp superfint sukker
- 3. 1 1/2 kopper selvhevende mel
- 4. 3 egg
- 5. 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en muffinsform med 12 hull eller sett i papirformer.
- 22. I en stor bolle, bland smør og sukker med en elektrisk mikser til det er lyst og luftig, ca. 5 minutter. Rør inn eggene, ett om gangen, og bland godt etter hver. Rør inn vanilje og mel, bare til det er godt blandet.
- 33. Fordel røren jevnt i de forberedte formene. Stek i den forvarmede ovnen til toppene spretter tilbake når de lett trykkes på, ca. 18 til 20 minutter. Avkjøl i formen på en avkjølingsrist. Når de er avkjølt, plasser cupcakesene på et serveringsfat.