Lemon Chewy Crisps

Lemon Chewy Crisps

Oppdag hvordan du lager sprø og deilige lemon chewy crisps. En enkel oppskrift på sitronkaker som er perfekte til kaffekosen eller som dessert.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1/2 kopp smør, myknet
  • 3/4 kopp hvitt sukker
  • 1 egg
  • 1 spiseskje sitronskall
  • 1 1/2 teskjeer fersk sitronsaft
  • 3/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/2 teskje bakepulver
  • 1/4 teskje natron
  • 1 1/4 kopper hvetemel
  • 1/2 kopp skivede mandler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
  2. 2Pisk smør og sukker i en stor bolle med elektrisk mikser på høy hastighet til det er luftig. Pisk inn de resterende ingrediensene unntatt melet til det er godt blandet.
  3. 3På lav hastighet, pisk inn melet bare til det er blandet.
  4. 4Sett små topper med røren med en teskje, med 3,8 cm (1 1/2 tommer) mellomrom på en ugredd bakeplate. Strø over sukker eller mandler.
  5. 5Stek i 10 til 12 minutter, til kantene er lett brune. Avkjøl på bakeplaten i 1 minutt før du flytter dem over på en avkjølingsrist for å avkjøle helt. Oppbevar i en lufttett beholder ved romtemperatur i opptil én uke.
  6. 6_HINT: Disse småkakene vil få en fin, brunet kant hvis de stekes på en vanlig tynn bakeplate i stedet for en tykk eller isolert plate._