Fuktige sjokolademuffins

Fuktige sjokolademuffins

Lær hvordan du lager moist sjokolademuffins med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert eller til kaffekosen. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 2 kopper hvetemel
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp sjokoladestykker
  • 1/2 kopp usøtet kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 egg
  • 1 kopp naturell yoghurt
  • 1/2 kopp melk
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1/4 kopp sjokoladestykker

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør 12 muffinsformer eller sett i papirformer.
  2. 2Bland mel, sukker, 3/4 kopp sjokoladebiter, kakaopulver og natron i en stor bolle. Visp egg, yoghurt, melk og vegetabilsk olje i en annen bolle til det er jevnt; hell det i sjokoladeblandingen og rør til røren akkurat er blandet. Fyll de forberedte muffinsformene til 3/4 og strø over resten av sjokoladebitene, 1/4 kopp.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 20 minutter. La muffinsene avkjøle i formene i 10 minutter før de tas ut og avkjøles helt på en avkjølingsrist.