Butterscotch Pecan Thins

Butterscotch Pecan Thins

Lær hvordan du lager deilige og sprø butterscotch pecan thins. Perfekt som snacks eller dessert. Enkel oppskrift med steg-for-steg instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 staver (3/4 kopp) usaltet smør, myknet
  • 1 kopp lett pakket brunt sukker
  • 1 stort egg
  • 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 3/4 teskje dobbelvirkende bakepulver
  • 1/2 teskje salt
  • omtrent 48 pekannøtterhalvdeler

Fremgangsmåte

  1. 1I en bolle med en elektrisk mikser pisker du smør og brunt sukker til blandingen er lys og luftig, og rører inn egget og vaniljen. I en annen bolle siktet du sammen mel, bakepulver og salt, og blander det inn i deigen til den er fast nok til å håndtere. Del deigen i to, og på et stykke bakepapir former du hver halvdel til en 15 cm lang logg, med bakepapiret som guide. Pakk loggene inn i bakepapiret og la dem stå i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten. Forvarm ovnen til 175°C. Skjær loggene i 0,6 cm tykke skiver med en skarp kniv, legg skivene med 7,5 cm mellomrom på lettrørt bakepapir på stekeplater, og trykk en pecannøtthalvdel ned i hver kjeks. Stek kjeksene i midten av ovnen i 10 til 12 minutter, eller til de er gylne, og la dem avkjøle på stekeplatene i 1 minutt. Overfør kjeksene til avkjølingsrist og la dem avkjøle helt.
  2. 2I en bolle med elektrisk mikser pisker du smør og brunt sukker til blandingen er lys og luftig, og rører inn egget og vaniljen. I en annen bolle siktet du sammen mel, bakepulver og salt, og blander det inn i deigen til den er fast nok til å håndtere. Del deigen i to, og på et stykke bakepapir former du hver halvdel til en 15 cm lang logg, med bakepapiret som guide. Pakk loggene inn i bakepapiret og la dem stå i kjøleskapet i minst 4 timer eller over natten.
  3. 3Forvarm ovnen til 175°C. Skjær loggene i 0,6 cm tykke skiver med en skarp kniv, legg skivene med 7,5 cm mellomrom på lettrørt bakepapir på stekeplater, og trykk en pecannøtthalvdel ned i hver kjeks. Stek kjeksene i midten av ovnen i 10 til 12 minutter, eller til de er gylne, og la dem avkjøle på stekeplatene i 1 minutt. Overfør kjeksene til avkjølingsrist og la dem avkjøle helt.