Gresskarpai uten baking – ostekake

Gresskarpai uten baking – ostekake

Lær hvordan du lager en kremet og smakfull pumpkin pie no-bake cheesecake. Perfekt for høst og jul, enkel å lage uten ovn!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1 pakke (8 unser) lett kremost
  • 1/3 kopp hvitt sukker
  • 1 1/2 spiseskje sitronsaft
  • 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 (15 unser) boks med gresskarpuré, delt
  • 1 teskje malt kanel
  • 1/2 teskje malt ingefær
  • 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 1/2 kopp piskekrem
  • 1 (9 tommer) ferdiglaget grahamkjeksbunn

Fremgangsmåte

  1. 1Sett en bolle og visper til en håndholdt elektrisk mikser i fryseren for å avkjøle, ca. 15 minutter.
  2. 2Bland kremost og sukker i en bolle; rør inn sitronsaft og vaniljeekstrakt. Vend inn halvparten av gresskarpuréen; tilsett kanel, ingefær og muskatnøtt.
  3. 3Ta ut bollen og vispene fra fryseren. Fest vispene til den elektriske mikseren; hell fløten i den avkjølte bollen. Pisk til stive topper dannes, og at kremen holder formen når bollen vippes på siden.
  4. 4Vend inn resten av gresskarpuréen og den piskede kremen i kremostblandingen. Fordel jevnt i bunnen, og dekk med plastfolie.
  5. 5Sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca. 3 til 4 timer.