Gresskarpai uten baking – ostekake
Lær hvordan du lager en kremet og smakfull pumpkin pie no-bake cheesecake. Perfekt for høst og jul, enkel å lage uten ovn!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 pakke (8 unser) lett kremost
- 1/3 kopp hvitt sukker
- 1 1/2 spiseskje sitronsaft
- 1 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 1 (15 unser) boks med gresskarpuré, delt
- 1 teskje malt kanel
- 1/2 teskje malt ingefær
- 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 1/2 kopp piskekrem
- 1 (9 tommer) ferdiglaget grahamkjeksbunn
Fremgangsmåte
- 1Sett en bolle og visper til en håndholdt elektrisk mikser i fryseren for å avkjøle, ca. 15 minutter.
- 2Bland kremost og sukker i en bolle; rør inn sitronsaft og vaniljeekstrakt. Vend inn halvparten av gresskarpuréen; tilsett kanel, ingefær og muskatnøtt.
- 3Ta ut bollen og vispene fra fryseren. Fest vispene til den elektriske mikseren; hell fløten i den avkjølte bollen. Pisk til stive topper dannes, og at kremen holder formen når bollen vippes på siden.
- 4Vend inn resten av gresskarpuréen og den piskede kremen i kremostblandingen. Fordel jevnt i bunnen, og dekk med plastfolie.
- 5Sett i kjøleskapet til det har stivnet, ca. 3 til 4 timer.



