
Parmesan-puffer
Lær hvordan du lager deilige parmesan puffs, perfekte som forrett eller snacks. En enkel oppskrift som gir sprø og smakfulle puffs. Perfekt for helårsselskaper.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp melk
- 1/4 kopp margarin
- 1/2 kopp hvetemel
- 2 egg
- 3/4 kopp revet Parmesanost
- 1 kopp marinara saus
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør en middels stor bakeplate lett.
- 2I en middels stor kjele, kok opp melk og margarin over middels høy varme. Rør inn melet og skru ned varmen. Rør kraftig til blandingen er tykk nok til å danne en ball. Ta kjelen av varmen.
- 3Pisk inn eggene i blandingen til den er jevn. Rør inn parmesanost.
- 4Bruk en teskje til å legge små klatter av deigen på den forberedte bakeplaten. Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter, eller til de er puffet opp og gyllenbrune. Server varme med varm marinara-saus til dipping.



