Gullfargede peanøttsmørbarer

Gullfargede peanøttsmørbarer

Lær hvordan du lager smakfulle golden peanut butter bars. En enkel oppskrift som passer perfekt til helgen eller som snacks. Ingen avanserte ingredienser!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper Pillsbury BEST® allsidig mel
  • 2. 3/4 kopp lett pakket brunt sukker
  • 3. 1 stort egg, pisket
  • 4. 1/2 kopp kaldt smør
  • 5. 1 kopp hakkede peanøtter
  • 6. 1 (400 g) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
  • 7. 1/2 kopp Jif® kremet peanøttsmør
  • 8. 1 ts vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm ovnen til 175 grader Celsius. Bland mel, brunt sukker og egg i en middels stor bolle; skjær inn smør med en kakespade eller to kniver til blandingen ligner grove smuler. Rør inn peanøtter. Sett til side 2 kopper av smulene. Trykk resten av smulene ned i bunnen av en smurt 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) bakeform.
  2. 22. Stek i 15 minutter eller til det er lett gyllent.
  3. 33. Pisk sammen kondensert søt melk, peanøttsmør og vanilje med en elektrisk mikser i en stor bolle. Fordel over den delvis stekte bunnen; strø over de reserverte smulene.
  4. 44. Stek i ytterligere 25 minutter eller til det er lett gyllent. Avkjøl. Skjær i barer. Golden Peanut Smør Bars er en fin gave å legge i en kakeboks eller gaveeske.