Gullfargede peanøttsmørbarer
Lær hvordan du lager smakfulle golden peanut butter bars. En enkel oppskrift som passer perfekt til helgen eller som snacks. Ingen avanserte ingredienser!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper Pillsbury BEST® allsidig mel
- 2. 3/4 kopp lett pakket brunt sukker
- 3. 1 stort egg, pisket
- 4. 1/2 kopp kaldt smør
- 5. 1 kopp hakkede peanøtter
- 6. 1 (400 g) boks Eagle Brand® søtet kondensert melk
- 7. 1/2 kopp Jif® kremet peanøttsmør
- 8. 1 ts vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 11. Varm ovnen til 175 grader Celsius. Bland mel, brunt sukker og egg i en middels stor bolle; skjær inn smør med en kakespade eller to kniver til blandingen ligner grove smuler. Rør inn peanøtter. Sett til side 2 kopper av smulene. Trykk resten av smulene ned i bunnen av en smurt 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) bakeform.
- 22. Stek i 15 minutter eller til det er lett gyllent.
- 33. Pisk sammen kondensert søt melk, peanøttsmør og vanilje med en elektrisk mikser i en stor bolle. Fordel over den delvis stekte bunnen; strø over de reserverte smulene.
- 44. Stek i ytterligere 25 minutter eller til det er lett gyllent. Avkjøl. Skjær i barer. Golden Peanut Smør Bars er en fin gave å legge i en kakeboks eller gaveeske.


