
Vegetarpinner
Lær hvordan du lager deilige veggie pinwheels med friske grønnsaker og kremost. En enkel oppskrift perfekt som forrett eller sunn snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 stor moden avokado
- 1 sitron
- 4 store reddiker, vasket og skrelt
- 1 liten gulrot, vasket og skrelt
- 3 kvister ferske urter, som persille, dill eller koriander
- Tre fullkornstortillaer på 25 cm
- 1 kopp salatblader, skylt og tørket
- 115 gram Monterey Jack eller annen ost, revet
- 1 pose Hidden Valley® Original Ranch® krydderblanding
Fremgangsmåte
- 1Skjær avokadoen på langs og fjern steinen. Bruk en skje til å skrape avokadoen opp i en liten bolle, og bruk deretter en gaffel til å mose den. Skyll sitronen og del den i to, fjern frøene. Press litt sitronsaft over avokadoen og rør om. Riv reddik, gulrot og nepe, og tilsett i avokadoen.
- 2Skyll urtene og plukk av bladene. Riv bladene i mindre biter, og bland dem inn i den moste avokadoen.
- 3Varm opp en tortilla i mikroen i 30 sekunder, eller lenger hvis nødvendig, og legg den på et skjærebrett. Fordel en tredjedel av den moste avokadoen i midten av tortillaen.
- 4Legg på en tredjedel av grønnsakene og topp med en tredjedel av osten. Press litt mer sitronsaft over fyllet.
- 5Krydre lett med 1/2 teskje av Hidden Valley Ranch(r) Seasoning Blend. Rull tortillaen tett sammen til en rull. Bruk en skarp kniv til å skjære rullen i fire 'pinwheel'-biter. Gjenta med de resterende tortillaene og avokadoblandingen.

