Kreps-, mango- og avokadosalat med sitrusdressing
Lyst på en frisk og smakfull forrett? Prøv vår krabbe, mango og avokadosalat med sitrondressing, perfekt for sommeren.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 spiseskjeer appelsinjuice
- 1 spiseskje fersk limejuice
- 1 spiseskje honning
- 1 teskje revet appelsinskall
- 3 spiseskjeer olivenolje
- 1/2 rød løk, skivet i tynne skiver
- 450 gram fersk krabbekjøtt, renset og delt i biter
- 1 stor (15-16 unser) mango, skrelt, kjernet ut og skivet
- 1 stor avokado, delt, fjernet kjernene, skrelt og skivet
- 12 store Boston-salatblader
Fremgangsmåte
- 1Bland de fire første ingrediensene i en liten bolle; visp inn oljen. Krydre dressingen med salt og pepper. Bland inn løk; la det marineres i 15 minutter. Kombiner krabbekjøtt, mango og avokado i en stor bolle. Vend forsiktig inn dressingen. Overlapp endene av tre salatblader i midten av hver tallerken, slik at det dannes en bolle. Fordel salaten i salatboller og server.
- 2Bland de fire første ingrediensene i en liten bolle; visp inn oljen. Krydre dressingen med salt og pepper. Bland inn løk; la det marineres i 15 minutter.
- 3Kombiner krabbekjøtt, mango og avokado i en stor bolle. Vend forsiktig inn dressingen. Overlapp endene av tre salatblader i midten av hver tallerken, slik at det dannes en bolle. Fordel salaten i salatboller og server.



