Avokado-, vannkresse- og grillet ananassalat

Avokado-, vannkresse- og grillet ananassalat

Lær hvordan du lager en deilig og frisk salat med avocado, vannkresse og grillet ananas. Perfekt for sommermåltider og sunn snacks.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp olivenolje
  • 2. 2 spiseskjeer limesaft
  • 3. Kosher-salt og nykvernet svart pepper
  • 4. 2 store Florida-avokadoer, skrellet, kjernet og i terninger
  • 5. 1 liten rød løk, tynnsnittet
  • 6. 1 ananas på 2 pund, skrelt, kjernet og skåret i 2,5 cm tykke skiver
  • 7. 1 bunt vannløk
  • 8. 1/2 kopp ferske korianderblader

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland olivenolje og limejuice i en bolle, og smak til med salt og pepper. Tilsett avokado og rødløk i bollen, og vend forsiktig inn i lime dressingen. Sett til side.
  2. 22. Forbered en grill (eller grillpanne) på middels høy varme. Grill ananasskivene til det kommer grillmerker, ca. 2 minutter på hver side.
  3. 33. For å sette sammen salaten, start med vannkress, deretter veksler du mellom avokado og rødløk, og legger det sammen med den grillede ananasen. Hell den resterende dressingen over salaten. Strø over korianderbladene.