
Puff pastry-skall
Lær hvordan du lager perfekte puff pastry shells. En enkel oppskrift for sprø og deilige småskåler som passer til forretter og snacks.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
forrett
Ingredienser
- 1. 1 egg, pisket
- 2. 2 spiseskjeer vann
- 3. 4 ark frossen butterdeig
Fremgangsmåte
- 11. Pisk egg og vann sammen i en liten bolle.
- 22. Kutt ut to runde former fra hvert ark med butterdeig ved hjelp av en 7,5 cm rund utstikker, slik at du får 8 sirkler. Bruk en 6,5 cm rund utstikker til å kutte ut gjennom 4 av sirklene. Legg den hele kuttet sirkelen oppå en u-kuttet sirkel. Pensle hver med eggblandingen.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til de er puffete og gylne, ca. 20 til 25 minutter.



