Fyrstekt tomat- og feta-pasta med reker

Fyrstekt tomat- og feta-pasta med reker

Lær hvordan du lager en smakfull fire roasted tomato and feta pasta med reker. En enkel og deilig oppskrift som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/2 pund linguinepasta
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 3 fedd hvitløk, finhakket
  • 12 mellomstore reker, skrelte og renset
  • 1 boks (14,5 unser) ildrøkte tomater
  • 1 spiseskje hakket fersk basilikum
  • salt og pepper etter smak
  • 1/2 kopp smuldret fetaost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet.
  2. 2Mens pastaen koker, varm opp olivenoljen i en stor stekepanne over middels varme. Tilsett hvitløk; kok og rør til det begynner å dufte, ca. 1 minutt. Tilsett reker, og kok til de er ugjennomsiktige, ca. 3 til 5 minutter. Hell i tomatene og varm opp. Krydre med basilikum, salt og pepper.
  3. 3Vend den kokte pastaen i sausen, og strø over smuldret fetaost før servering.