
Pølsepenne med italiensk pølse, tomater og erter, samt søt mais salat
Prøv denne deilige oppskriften på italiensk pølsepenne med friske tomater, erter og mais, kombinert med en søt mais salat. Perfekt for en smakfull og enkel middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 pund søt italiensk pølse, grovhakket
- 3/4 kopp olivenolje, delt
- 1 1/2 kopper løk, hakket og delt
- 1 ss tørket oregano, knust
- 2 ss hvitløk, hakket
- 6 kopper pluss 6 hele tomater, hakket
- 1/4 kopp persille, hakket
- 1 kopp basilikum, juliennet og delt
- 2 kopper frosne erter
- 2 pund pennepasta
- 3 maiskolber, blansjert
- Salt og pepper
Fremgangsmåte
- 1Kok pølsen i en kjele til den nesten er ferdig, og fjern den deretter fra kjelen. Tilsett 1/4 kopp olivenolje i kjelen og varm opp. Deretter tilsetter du 1 kopp løk, oregano og hvitløk, og lar det surre i 2 minutter. Tilsett deretter 6 kopper tomater, persille og 1/4 kopp basilikum. La det småkoke i 5 minutter, før du legger pølsen tilbake i sausen og lar det småkoke i 10 minutter. Tilsett deretter erter. Kok pastaen i en stor kjele med kokende, saltet vann til den er al dente. Vend pastaen inn i pølsesausen, tilsett 1/2 kopp basilikum og smak til med salt og pepper.
- 2Skjær av kornene fra maiskolbene, og i en stor bolle blander du maisen med resten av løken, 6 hakkede tomater, basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper.