Hello Fresh Mobile Banner
Bittermelon stekt i wok

Bittermelon stekt i wok

Lær hvordan du lager en sunn og smakfull bitter melon stir-fry. En rask og enkel oppskrift perfekt for en lett middag eller sunn lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
hovedrett

Ingredienser

  • 1 ss olivenolje
  • 1 liten løk, hakket
  • 2 fedd hvitløk, knust
  • 225 gram svinefilet, skåret i små terninger
  • 225 gram tigerreker, skrellet og renset
  • 1 tomat, hakket
  • salt og pepper etter smak
  • 1 bitter melon, fjernet frø og skivet

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne over middels varme. Kok løk og hvitløk i den varme oljen til det begynner å dufte, ca. 5 minutter. Bland svinekjøttet inn i løk og hvitløk; kok til det ikke lenger er rosa, ca. 5 minutter. Rør inn reke og kok til de ikke lenger er gjennomsiktige, ca. 5 minutter til. Tilsett tomatene; krydre med salt og pepper. Fortsett å koke til tomatene mykner, ca. 5 minutter. Rør inn bitter melon og kok til melonen er mør, ca. 5 minutter. Server varm.