Mini grønnsakspizza med Maille® honning Dijon-sennep

Mini grønnsakspizza med Maille® honning Dijon-sennep

Lær hvordan du lager en smakfull mini veggie pizza med maille® honey dijon mustard. Perfekt som forrett eller liten måltid. Enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Pizzadeig:
  • 1 ½ kopper hvetemel
  • ¾ kopp litt varmt vann
  • 1 ½ spiseskje olivenolje
  • 1 spiseskje salt
  • ¼ unse tørrgjær
  • Løkkefondue med Maille® Honey Dijon-sennep:
  • 1 purre (bare den hvite delen)
  • 1 ½ spiseskje smør
  • 2 spiseskjeer Maille® Honey Dijon-sennep
  • 1 kopp pisket krem
  • 1 spiseskje whisky
  • Salt og nykvernet pepper
  • Grønnsaker:
  • 2 poteter
  • 8 røde cherrytomater
  • 1 kopp Parmesanost
  • En håndfull ruccolablader
  • Balsamicoeddik

Fremgangsmåte

  1. 1Pizzadeig: Bland alle ingrediensene i en stor bolle og elt deigen i 5 minutter. La den hvile i 1 time. Del deigen i 4 like store baller. La ballene hvile i 30 minutter, deretter kjevle ut hver ball med en kjevle og legg dem på et stekebrett.
  2. 2Løkkefondue med Maille® Honey Dijon-sennep: Skjær løken i så tynne skiver som mulig og vask den. Smelt smøret i en kjele, og tilsett deretter den skivede løken. Kok løken forsiktig i 10 minutter. Tilsett fløte og Maille® Honey Dijon-sennep. Kok forsiktig i 5 minutter. Når det er kokt, tilsett whisky. Krydre med salt og nykvernet pepper, og avkjøl.
  3. 3Grønnsaker: Kok potetene til de er møre. Skrell og skjær potetene i tynne skiver. Strø over parmesanost. Del cherrytomatene i to.
  4. 4Montering: Dekk den utkjevlede pizzadeigen med løkkefondue med Maille® Honey Dijon-sennep. Topp med skiver av potet og cherrytomater. Stek pizzaene ved 220 grader Celsius (430 grader Fahrenheit) i 8 minutter. Topp med noen ruccolablader og en skvett balsamicoeddik. Server varm.