Cara Cara Cupcakes
oppskrift på cara cara cupcakes, perfekte til fest eller som en frisk dessert. en enkel guide til å lage saftige og vakre cupcakes med cara cara appelsin.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
dessert
Ingredienser
- 3 kopper hvetemel
- 1/2 teskje bakepulver
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje natron
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 3/4 kopp smør, myknet
- 2 spiseskjeer revet appelsinskall
- 3 store egg
- 1 kopp kremfløte
- 1/2 kopp fersk Cara Cara-appelsinjuice
- 1 spiseskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kle 24 standard muffinsformer med papirformer.
- 2Visp mel, bakepulver, salt og natron sammen i en stor bolle.
- 3Pisk sukker, smør og appelsinskall sammen i en bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet til det er lyst og luftig, ca. 3 minutter; pisk inn eggene, ett om gangen, og sørg for å blande godt etter hver tilsetting.
- 4Bland kremfløte, appelsinjuice og vaniljeekstrakt i en kopp.
- 5Rør inn melblandingen i smørblandingen på lav hastighet i tre omganger, vekslende med kremblandingen, og avslutt med melblandingen, bare til alt er godt blandet. Fyll de forberedte muffinsformene ca. 3/4 fulle med røre.
- 6Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn nær midten kommer ut ren, ca. 25 minutter. La kakene avkjøle helt på en avkjølingsrist, ca. 30 minutter.