Banankake i brødform I

Banankake i brødform I

oppskrift på bananloffkake - en myk og smakfull kake med modne bananer, perfekt for enhver anledning. enkel å lage og perfekt for helgen.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper hvetemel
  • 2. 1 kopp hvitt sukker
  • 3. 1/4 kopp smør, myknet
  • 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 5. 1 teskje natron
  • 6. 1/2 teskje bakepulver
  • 7. 1 egg
  • 8. 3 veldig modne bananer

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 5x9 tommers brødform.
  2. 22. Mos bananene og tilsett mel, sukker, smør, vanilje, bakepulver, natron og egg. Bland godt. Hell røren i brødformen.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 50 til 60 minutter.