
Banankake i brødform I
oppskrift på bananloffkake - en myk og smakfull kake med modne bananer, perfekt for enhver anledning. enkel å lage og perfekt for helgen.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1 1/2 kopper hvetemel
- 2. 1 kopp hvitt sukker
- 3. 1/4 kopp smør, myknet
- 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1 teskje natron
- 6. 1/2 teskje bakepulver
- 7. 1 egg
- 8. 3 veldig modne bananer
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 5x9 tommers brødform.
- 22. Mos bananene og tilsett mel, sukker, smør, vanilje, bakepulver, natron og egg. Bland godt. Hell røren i brødformen.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 50 til 60 minutter.