
Almond Squares II
Lær hvordan du lager smakfulle almond squares ii, perfekte som dessert eller snacks. En enkel oppskrift for alle nivåer.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp smør
- 3/4 kopp hvitt sukker
- 1 egg
- 1/2 kopp mandelmasse
- 1 teskje mandelessens
- 2 kopper hvetemel
- 2 1/2 unser skivede mandler
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit).
- 2Pisk smøret i en stor blandebolle; tilsett gradvis sukker, og pisk til det er lyst og luftig. Tilsett eggeplomme (reserver eggehviten), mandelmasse og smakstilsetning; pisk til det er godt blandet. Rør inn melet.
- 3Fordel deigen i en 23 x 15 x 5 cm (13 x 9 x 2 tommer) bakeform.
- 4Pisk eggehviten (romtemperert) til det er skummende; pensle over hele overflaten av deigen, og dryss over mandler.
- 5Stek i 35 minutter, eller til det er lett gyldent. La avkjøle grundig, og skjær i 5 cm (2 tommers) kvadrater. Oppbevar i lufttette beholdere.