Hello Fresh Mobile Banner
Campfire Cones

Campfire Cones

oppskrift på campfire cones - en enkel og smakfull dessert som kan lages ute ved bålet. perfekt for sommer og høst utflukter.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 3 kopper blåbær
  • 3 kopper sjokoladegodteri, som M&M's
  • 3 kopper melkeschips
  • 3 kopper hvit sjokoladeknapper
  • 3 kopper mini-marshmallows
  • 3 kopper mini-peanøttsmørkuler (30 til 40 stykker)
  • 3 kopper hakkede pekannøtter
  • 3 kopper skivede jordbær
  • 30 til 40 karamellbiter
  • 12 kjeks, som Crazy Kokies, oppskrift følger, knust i biter
  • To pakker med 9-kjeks grahamkjeks, knust i biter
  • 30 vaffelkjegler
  • Seks (14-unse) bokser med pisket krem
  • 1 kopp (2 staver) usaltet smør, myknet
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 1/2 kopp sukker
  • 2 store egg
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 ss vaniljeekstrakt
  • 2 1/2 kopper hvetemel
  • 2 toppede teskjeer instant kaffepulver
  • 1 teskje natron
  • 1 teskje kosher-salt
  • 1 kopp sjokoladegodteri, som M&M's
  • 1 kopp riskorn, som Rice Krispies
  • 1/2 kopp finhakkede pekannøtter, valgfritt

Fremgangsmåte

  1. 1Spesialutstyr: et varmt leirbål med et grillrist
  2. 2Fordel blåbær, sjokoladegodteri, melkesjokoladeknapper, hvitesjokoladeknapper, marshmallows, peanøttsmørkopper, pekannøtter, jordbær, karameller, kokosbiter og grahamkjeksbiter i koppene i tre muffinsformer med 12 hull hver.
  3. 3Ta en kjegle og fyll den med de ingrediensene du ønsker. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie. Legg den på grillen over leirbålet i 5 minutter. Ta den av og la den hvile til den er kald nok til å håndteres. Fjern folien, og sprøyt deretter pisket krem på toppen.
  4. 4Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg et bakepapir eller en silikonmatte på et stekebrett.
  5. 5I en bolle, pisk smør og brunt sukker sammen med vanlig sukker til det er godt blandet. Tilsett egg, peanøttsmør og vanilje, og pisk til det er jevnt. Skrap ned i bollen om nødvendig for å sikre at alt er godt blandet.
  6. 6I en separat bolle, bland mel, kaffepulver, natron og salt. Rør godt sammen, og tilsett deretter i tre omganger i bakebollen, på lav hastighet, til alt er godt innarbeidet. Skrap ned i bollen og pisk i noen sekunder til. Rør forsiktig inn sjokoladegodteri, riskorn og pekannøtter (hvis brukt) for hånd.
  7. 7Bruk en iskrem-skje til å fordele deigen på det forberedte stekebrettet. Sett kokiene i kjøleskapet i 15 minutter før de stekes til de er gyldne, ca. 9–10 minutter. Overfør til en avkjølingsrist og gjenta med resten av deigen.