Campfire Cones
oppskrift på campfire cones - en enkel og smakfull dessert som kan lages ute ved bålet. perfekt for sommer og høst utflukter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert
Ingredienser
- 3 kopper blåbær
- 3 kopper sjokoladegodteri, som M&M's
- 3 kopper melkeschips
- 3 kopper hvit sjokoladeknapper
- 3 kopper mini-marshmallows
- 3 kopper mini-peanøttsmørkuler (30 til 40 stykker)
- 3 kopper hakkede pekannøtter
- 3 kopper skivede jordbær
- 30 til 40 karamellbiter
- 12 kjeks, som Crazy Kokies, oppskrift følger, knust i biter
- To pakker med 9-kjeks grahamkjeks, knust i biter
- 30 vaffelkjegler
- Seks (14-unse) bokser med pisket krem
- 1 kopp (2 staver) usaltet smør, myknet
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 1/2 kopp sukker
- 2 store egg
- 1 ss peanøttsmør
- 1 ss vaniljeekstrakt
- 2 1/2 kopper hvetemel
- 2 toppede teskjeer instant kaffepulver
- 1 teskje natron
- 1 teskje kosher-salt
- 1 kopp sjokoladegodteri, som M&M's
- 1 kopp riskorn, som Rice Krispies
- 1/2 kopp finhakkede pekannøtter, valgfritt
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: et varmt leirbål med et grillrist
- 2Fordel blåbær, sjokoladegodteri, melkesjokoladeknapper, hvitesjokoladeknapper, marshmallows, peanøttsmørkopper, pekannøtter, jordbær, karameller, kokosbiter og grahamkjeksbiter i koppene i tre muffinsformer med 12 hull hver.
- 3Ta en kjegle og fyll den med de ingrediensene du ønsker. Pakk den godt inn i aluminiumsfolie. Legg den på grillen over leirbålet i 5 minutter. Ta den av og la den hvile til den er kald nok til å håndteres. Fjern folien, og sprøyt deretter pisket krem på toppen.
- 4Forvarm ovnen til 190 grader Celsius. Legg et bakepapir eller en silikonmatte på et stekebrett.
- 5I en bolle, pisk smør og brunt sukker sammen med vanlig sukker til det er godt blandet. Tilsett egg, peanøttsmør og vanilje, og pisk til det er jevnt. Skrap ned i bollen om nødvendig for å sikre at alt er godt blandet.
- 6I en separat bolle, bland mel, kaffepulver, natron og salt. Rør godt sammen, og tilsett deretter i tre omganger i bakebollen, på lav hastighet, til alt er godt innarbeidet. Skrap ned i bollen og pisk i noen sekunder til. Rør forsiktig inn sjokoladegodteri, riskorn og pekannøtter (hvis brukt) for hånd.
- 7Bruk en iskrem-skje til å fordele deigen på det forberedte stekebrettet. Sett kokiene i kjøleskapet i 15 minutter før de stekes til de er gyldne, ca. 9–10 minutter. Overfør til en avkjølingsrist og gjenta med resten av deigen.