Hello Fresh Mobile Banner
Prisvinnende fersken- og krempai

Prisvinnende fersken- og krempai

oppskrift på en prisvinnende fersken- og krempai som vil imponere gjestene dine. perfekt for sommerens kaker og dessertbord.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 3/4 kopp hvetemel (all-purpose)
  • 1/2 teskje salt
  • 1 teskje bakepulver
  • 1 pakke (3 unser) vaniljepuddingblanding, ikke-instant
  • 3 spiseskjeer smør, myknet
  • 1 egg
  • 1/2 kopp melk
  • 1 boks (29 unser) skivede fersken, avrent og med syltetøyet til oppbevaring
  • 1 pakke (8 unser) kremost, myknet
  • 1/2 kopp hvitt sukker
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør sidene og bunnen av en 25 cm dyp paiform.
  2. 2I en middels stor bolle, bland sammen mel, salt, bakepulver og puddingblanding. Bland inn smør, egg og melk. Pisk i 2 minutter. Hell blandingen i paiformen. Fordel ferskenskivene oppå puddingsblandingen.
  3. 3I en liten bolle, pisk kremost til den er luftig. Tilsett 1/2 kopp sukker og 3 spiseskjeer av den reserverte ferskensaften. Pisk i 2 minutter. Skje blandingen over ferskenene, slik at det er ca. 1 tomme til kanten av formen. Bland sammen 1 spiseskje sukker og 1 teskje kanel, og strø over toppen.
  4. 4Stek i forvarmet ovn i 30 til 35 minutter, til den er gyllenbrun. Avkjøl før servering.