
Mandarin Orange Cake III
oppskrift på mandarin orange cake iii, en deilig og frisk kake med mandarin, perfekt for sommerens kaker eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp hvetemel
- 1 kopp hvitt sukker
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1 egg
- 1 teskje vaniljeekstrakt
- 1 (425 gram) boks mandarinskiver, drenert
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
- 3/4 kopp brunt sukker
- 3 spiseskjeer melk
- 3 spiseskjeer smør
- 1/2 kopp kokosflak
- 1/2 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 20 cm kvadratisk kakeform.
- 2I en stor bolle, bland melet, sukkeret, natron og salt. Lag en fordypning i midten og tilsett egg, vanilje, mandarinoranger og 1/2 kopp hakkede nøtter.
- 3Hell røren i den forberedte kakeformen. Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren.
- 4Mens kaken steker, lag sausen. I en middels stor kjele, bland brunt sukker, melk og smør. Kok opp og rør inn kokos og 1/2 kopp valnøtter. Når sausen er varm, hell den over kaken så snart den er tatt ut av ovnen.




