
Dekadent peanøttsmørpai
oppskrift på en rik og dekadent peanøttsmørkake som vil imponere alle dessertelskere. perfekt til fest eller helgekos.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 kopp Jif® kremet peanøttsmør
- 1 (8 unser) pakke kremost, myknet
- 1/2 kopp sukker
- 1 (12 unser) beholder med frossen pisket krem, tint og delt
- 1 ferdiglaget sjokoladekakebunn
- 1 (11,75 unser) krukke med Smucker's® varm sjokoladesaus til mikrobølgeovn, delt
- 2 spiseskjeer Jif® kremet peanøttsmør
Fremgangsmåte
- 1Pisk sammen 1 kopp peanøttsmør, kremost og sukker i en middels stor bolle med en elektrisk mikser på middels hastighet, til det er godt blandet. Vend forsiktig inn 3 kopper pisket krem til det er jevnt fordelt. Skje blandingen i paibunnen. Bruk en slikkepott til å jevne ut blandingen til kantene på paien.
- 2Sett til side 2 spiseskjeer med varm fudge-saus i hjørnet av en plastpose med glidelås. Varm opp resten av fyllet i mikrobølgeovnen på HØY (100 % effekt) i 1 minutt. Rør om. Fordel fyllet over paien, slik at hele peanøttsmør-laget dekkes. Sett i kjøleskapet til det stivner. Fordel resten av den piskede kremen (1 1/2 kopper) over fudge-laget, og vær forsiktig så du ikke blander de to lagene.
- 3Klipp et lite hjørne av posen med fyllet. Klem posen for å dryppe fyllet over paien. Ha de resterende 2 spiseskjeene med peanøttsmør i en plastpose med glidelås; klipp av hjørnet på posen og klem for å dryppe i motsatt retning av fyllet. Sett i kjøleskapet til servering.




