Banan-split pannekaker

Banan-split pannekaker

oppskrift på banana split pancakes, en søt og frisk frokost som kombinerer banan, iskrem og pannekaker. perfekt for en sommerlig start på dagen!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp hvetemel
  • 1 spiseskje brunt sukker
  • 2 teskjeer bakepulver
  • 1/4 teskje salt
  • 2 modne bananer
  • 1 kopp melk
  • 1 egg
  • 2 spiseskjeer rapsolje
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 4 unser semi-søt sjokoladebiter
  • 2 kopper skivede ferske jordbær
  • 1 (200 gram) boks med pisket krem

Fremgangsmåte

  1. 1Bland mel, brunt sukker, bakepulver og salt i en stor bolle.
  2. 2Mos bananene i en stor bolle med en gaffel. Tilsett melk, egg, olje og vaniljeekstrakt; bland godt.
  3. 3Rør inn bananmosen og sjokoladechips i melblandingen til røren er jevn, men fortsatt litt klumpete.
  4. 4Varm opp en lett oljet stekepanne eller takke over middels varme. Slipp 1/4 kopp røre på pannen og kok til det dannes bobler og kantene er tørre, ca. 3–4 minutter. Snu og stek til den er gyllenbrun på den andre siden, ca. 2–3 minutter. Gjenta med resten av røren.
  5. 5Topp pannekakene med jordbær og pisket krem.