
Hash Brown-grateng I
Lær hvordan du lager en deilig hash brown casserole i. Denne enkle oppskriften passer perfekt til frokost eller brunch, og er enkel å lage for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1 løk, hakket
- 1 pakke (2 pund) frosne hash brown-poteter, tint
- 1 pint rømme
- 2 bokser (10,75 unser) kondensert sellerisuppe
- 1 kopp revet Cheddar-ost
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1 spiseskje hot pepper-saus
- 3 spiseskjeer smør
- 4 unser smørkjekser, knust
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 8x12 tommers bakeform.
- 2Over middels varme, kok løken til den er myk.
- 3I en stor bolle, bland løk, poteter, rømme, suppe, ost, pepper og hot saus. Bland godt og hell det i bakeformen. Stek i 50 minutter.
- 4I en stekepanne, varm smør eller margarin og kjeks. Kok til de er gylne. Strø over gratengen og stek i ytterligere 30 minutter.