Hello Fresh Mobile Banner
Hash Brown-grateng I

Hash Brown-grateng I

Lær hvordan du lager en deilig hash brown casserole i. Denne enkle oppskriften passer perfekt til frokost eller brunch, og er enkel å lage for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • 1 løk, hakket
  • 1 pakke (2 pund) frosne hash brown-poteter, tint
  • 1 pint rømme
  • 2 bokser (10,75 unser) kondensert sellerisuppe
  • 1 kopp revet Cheddar-ost
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1 spiseskje hot pepper-saus
  • 3 spiseskjeer smør
  • 4 unser smørkjekser, knust

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 8x12 tommers bakeform.
  2. 2Over middels varme, kok løken til den er myk.
  3. 3I en stor bolle, bland løk, poteter, rømme, suppe, ost, pepper og hot saus. Bland godt og hell det i bakeformen. Stek i 50 minutter.
  4. 4I en stekepanne, varm smør eller margarin og kjeks. Kok til de er gylne. Strø over gratengen og stek i ytterligere 30 minutter.