Hello Fresh Mobile Banner
Bacon, egg og tomat-toast

Bacon, egg og tomat-toast

Lær hvordan du lager en deilig bacon, egg og tomat toast. En rask og enkel oppskrift perfekt for en smakfull frokost eller lunsj.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
frokost

Ingredienser

  • 1. 12 skiver bacon
  • 6 plommetomater (ca. 450 gram), delt i to på langs
  • Olivenolje (til steking)
  • Kosher-salt, nykvernet svart pepper
  • 6 store egg
  • 6 skiver multigrain-brød, ristet

Fremgangsmåte

  1. 1Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme, snu av og til, til det er sprøtt. Overfør til en tallerken med papirhåndkle for å renne av. Reduser varmen til middels og kok tomater, med skjæreflaten ned, i samme panne, tilsett olje om nødvendig og snu en gang, til tomatene er brune og møre, 2–4 minutter på hver side. Overfør tomatene til en middels stor bolle og krydre med salt og pepper. Stek egg i porsjoner i samme panne, tilsett mer olje om nødvendig, til eggehvitene er stivnet, men plommene fortsatt er rennende. Legg 2 skiver bacon, 2 tomathalvdel og 1 egg på hver toast, krydre med salt og pepper, og server.
  2. 2Stek bacon i en stor stekepanne over middels høy varme, snu av og til, til det er sprøtt. Overfør til en tallerken med papirhåndkle for å renne av. Reduser varmen til middels og kok tomater, med skjæreflaten ned, i samme panne, tilsett olje om nødvendig og snu en gang, til tomatene er brune og møre, 2–4 minutter på hver side. Overfør tomatene til en middels stor bolle og krydre med salt og pepper. Stek egg i porsjoner i samme panne, tilsett mer olje om nødvendig, til eggehvitene er stivnet, men plommene fortsatt er rennende.
  3. 3Legg 2 skiver bacon, 2 tomathalvdel og 1 egg på hver toast, krydre med salt og pepper, og server.