
Fersken- og svinekjøttpicante
Lær hvordan du lager peach pork picante, en smakfull hovedrett med svin og fersk frukt. Perfekt for en sommermiddag eller helgefeiring.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund benfri svinefilet, i terninger
- 1 pakke (1 unse) tacokrydderblanding
- 1 kopp salsa
- 4 spiseskjeer ferskenmarmelade
Fremgangsmåte
- 1Krydre svinekjøttet med tacokrydder. Varm opp olje i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett det krydrede svinekjøttet og stek til det er godt brunt, ca. 5 til 7 minutter. Ha i salsa og ferskenmarmelade, og bland godt. Dekk til pannen og skru ned varmen. La det småkoke forsiktig i omtrent 10 minutter før servering.