Hello Fresh Mobile Banner
Fersken- og svinekjøttpicante

Fersken- og svinekjøttpicante

Lær hvordan du lager peach pork picante, en smakfull hovedrett med svin og fersk frukt. Perfekt for en sommermiddag eller helgefeiring.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund benfri svinefilet, i terninger
  • 1 pakke (1 unse) tacokrydderblanding
  • 1 kopp salsa
  • 4 spiseskjeer ferskenmarmelade

Fremgangsmåte

  1. 1Krydre svinekjøttet med tacokrydder. Varm opp olje i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett det krydrede svinekjøttet og stek til det er godt brunt, ca. 5 til 7 minutter. Ha i salsa og ferskenmarmelade, og bland godt. Dekk til pannen og skru ned varmen. La det småkoke forsiktig i omtrent 10 minutter før servering.