
Sjokoladekirsebærkake III
oppskrift på sjokoladekirsebærkake iii, perfekt for fest eller helgekos. enkel å lage og smaker fantastisk med friske kirsebær og rik sjokolade.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 pakke (18,25 unser) sjokoladekakeblanding
- 1 boks (21 unser) kirsebærfyll til pai
- 1 teskje mandelessens
- 2 egg
- 1 kopp hvitt sukker
- 5 spiseskjeer smør
- 1/3 kopp melk
- 1 kopp halv-søt sjokoladechips
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23 x 33 cm (9 x 13 tommer) ildfast form.
- 2I en stor bolle, bland kakeblandingen, kirsebærfyll, mandelessens og 2 egg for hånd; rør til det er godt blandet. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i 25 til 30 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren. La den avkjøle.
- 4I en liten kjele, bland sukker, smør eller margarin og melk. Kok opp under konstant omrøring i 2 minutter. Ta av varmen, og rør inn sjokoladechipsene til det er glatt. Hell umiddelbart over den delvis avkjølte kaken.




