
Sjokoladekjeks med sjokoladebiter
Lær hvordan du lager deilige chocolate chip candy-bar cookies med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt bakverk til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 3/4 kopp usaltet smør
- 1 kopp granulert sukker
- 1/2 kopp lyst brunt sukker
- 1 egg
- 1 eggeplomme
- 1 teskje lønnesirup-essens
- 1 teskje sjokolade-essens
- 1/2 teskje appelsin-essens
- 2 spiseskjeer kremfløte
- 2 1/4 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp mini sjokoladeknapper med halv søt smak
- 1 kopp karamellfylte sjokoladekuler (anbefalt: Hershey's Caramel-Filled Kisses)
- 3/4 kopp havregryn
- 1/2 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
- 2Smelt smør, sukker og brunt sukker sammen i en mikrobølgeovn i 15 til 30 sekunder på middels til lav effekt, vær forsiktig så du ikke brenner smøret. La smør- og sukkermiksen avkjøles litt, og bland inn egg og eggeplomme. Tilsett lønnesirup, sjokolade og appelsinekstrakt, samt den tunge fløten. Rør godt og sett til side.
- 3Sikt de tørre ingrediensene sammen og vend forsiktig inn i den våte blandingen. Tilsett sjokoladebiter, godteri, havregryn og pekannøtter. La deigen stå i fryseren i noen minutter for å sikre at den er kald. Bruk en iskrem-skje til å legge deigen på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i 10 til 12 minutter, og overfør deretter til en avkjølingsrist for å avkjøle.



