Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Sjokoladekjeks med sjokoladebiter

Lær hvordan du lager deilige chocolate chip candy-bar cookies med vår enkle oppskrift. Perfekt som søtt bakverk til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 27 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 3/4 kopp usaltet smør
  • 1 kopp granulert sukker
  • 1/2 kopp lyst brunt sukker
  • 1 egg
  • 1 eggeplomme
  • 1 teskje lønnesirup-essens
  • 1 teskje sjokolade-essens
  • 1/2 teskje appelsin-essens
  • 2 spiseskjeer kremfløte
  • 2 1/4 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp mini sjokoladeknapper med halv søt smak
  • 1 kopp karamellfylte sjokoladekuler (anbefalt: Hershey's Caramel-Filled Kisses)
  • 3/4 kopp havregryn
  • 1/2 kopp hakkede pekannøtter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius.
  2. 2Smelt smør, sukker og brunt sukker sammen i en mikrobølgeovn i 15 til 30 sekunder på middels til lav effekt, vær forsiktig så du ikke brenner smøret. La smør- og sukkermiksen avkjøles litt, og bland inn egg og eggeplomme. Tilsett lønnesirup, sjokolade og appelsinekstrakt, samt den tunge fløten. Rør godt og sett til side.
  3. 3Sikt de tørre ingrediensene sammen og vend forsiktig inn i den våte blandingen. Tilsett sjokoladebiter, godteri, havregryn og pekannøtter. La deigen stå i fryseren i noen minutter for å sikre at den er kald. Bruk en iskrem-skje til å legge deigen på et bakepapirkledd stekebrett. Stek i 10 til 12 minutter, og overfør deretter til en avkjølingsrist for å avkjøle.