Fudgy sjokoladechipmuffins

Fudgy sjokoladechipmuffins

oppskrift på fudgy sjokolade-chip muffins som er perfekte for enhver anledning. enkel å lage, med rikelig sjokolade og en myk, fudgy tekstur.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp eplesaus
  • 2. 1/4 kopp margarin, myknet
  • 3. 1/2 kopp hvitt sukker
  • 4. 1/2 kopp lyst brunt sukker
  • 5. 1 egg
  • 6. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
  • 7. 1 kopp hvetemel
  • 8. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 9. 1/2 teskje natron
  • 10. 1/4 teskje malt kanel (valgfritt)
  • 11. 1 kopp semi-søte sjokoladebiter
  • 12. 2 spiseskjeer melis (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kle muffinsformene (med en diameter på 2 1/2 tommer) med papirformer.
  2. 22. I en stor bakebolle, pisk smør, sukker, brunt sukker, egg og vanilje til det er godt blandet. Tilsett eplesaus og bland godt.
  3. 33. I en separat bolle, rør sammen mel, kakao, natron og kanel, hvis ønskelig. Tilsett dette i smørblandingen og bland godt. Rør inn sjokoladebiter. Fyll muffinsformene med røre til ca. 3/4 av volumet.
  4. 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 22 til 26 minutter, eller til en trepinne satt inn i midten kommer ut nesten ren. La muffinsene avkjøle litt i formen på en avkjølingsrist. Dryss over melis på toppen av muffinsene, hvis ønskelig. Server varme.