Fudgy sjokoladechipmuffins
oppskrift på fudgy sjokolade-chip muffins som er perfekte for enhver anledning. enkel å lage, med rikelig sjokolade og en myk, fudgy tekstur.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp eplesaus
- 2. 1/4 kopp margarin, myknet
- 3. 1/2 kopp hvitt sukker
- 4. 1/2 kopp lyst brunt sukker
- 5. 1 egg
- 6. 1/2 teskje vaniljeekstrakt
- 7. 1 kopp hvetemel
- 8. 1/4 kopp usøtet kakaopulver
- 9. 1/2 teskje natron
- 10. 1/4 teskje malt kanel (valgfritt)
- 11. 1 kopp semi-søte sjokoladebiter
- 12. 2 spiseskjeer melis (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Kle muffinsformene (med en diameter på 2 1/2 tommer) med papirformer.
- 22. I en stor bakebolle, pisk smør, sukker, brunt sukker, egg og vanilje til det er godt blandet. Tilsett eplesaus og bland godt.
- 33. I en separat bolle, rør sammen mel, kakao, natron og kanel, hvis ønskelig. Tilsett dette i smørblandingen og bland godt. Rør inn sjokoladebiter. Fyll muffinsformene med røre til ca. 3/4 av volumet.
- 44. Stek ved 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit) i 22 til 26 minutter, eller til en trepinne satt inn i midten kommer ut nesten ren. La muffinsene avkjøle litt i formen på en avkjølingsrist. Dryss over melis på toppen av muffinsene, hvis ønskelig. Server varme.