Fudge-trøffelostekake

Fudge-trøffelostekake

oppskriften på fudge truffle cheesecake er perfekt for sjokoladeelskere. enkel å lage, kremet og smakfull dessert for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 75 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper vaniljekjeks-smuler
  • 2. 1/2 kopp melis
  • 3. 1/3 kopp usøtet kakaopulver
  • 4. 1/3 kopp smør, myknet
  • 5. 2 kopper semi-søt sjokoladebiter
  • 6. 3 (8 unser) pakker kremost, romtemperert
  • 7. 1 (14 unser) boks søtet kondensert melk
  • 8. 4 egg
  • 9. 2 teskjeer vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor blandebolle, bland sammen knuste vaniljekjeks, melis, kakao og smør for hånd. Trykk blandingen ned i en 23 cm rund springform.
  3. 33. I toppen av et dobbelkoker, smelt sjokoladeknapper, og sørg for at de blir helt jevne.
  4. 44. I en stor bolle, pisk kremost til den er luftig med en elektrisk mikser. Pisk inn kondensert melk gradvis til det blir glatt. Bland inn den smeltede sjokoladen, eggene og vaniljen. Pisk med den elektriske mikseren på lav hastighet til ingrediensene er godt blandet. Hell fyllet over den forberedte bunnen.
  5. 55. Stek ved 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit) i 55 minutter. Kaken kan virke understekt i midten, men vil fortsette å koke etter at du har tatt den ut av ovnen.
  6. 66. La den avkjøle til romtemperatur, og sett den deretter i kjøleskapet i flere timer før servering.