Hello Fresh Mobile Banner
Enkle kakepops

Enkle kakepops

oppskrift på enkle kakepops som er perfekte for enhver anledning. enkle å lage, deilige og dekorative søtsaker.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 pakke (15,25 unser) gul kakeblanding (for eksempel Betty Crocker®)
  • 1 kopp vann
  • 3 egg
  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 1 pakke (16 unser) ferdig sjokoladekrem
  • 18 lollipop-pinner
  • 1 pose (16 unser) sjokoladekaramellmelt
  • 1 tube (0,75 unser) dekorasjonsglasur

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
  2. 2Pisk kakeblandingen, vann, egg og olje i en bolle med en elektrisk mikser på lav hastighet i 30 sekunder. Øk hastigheten til middels og pisk i ytterligere 2 minutter. Hell røren i den forberedte bakeformen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 28 til 33 minutter. Avkjøl helt, minst 1 time.
  4. 4Smuldre kaken i en stor bolle. Rør inn glasuren i kakekrøllene til blandingen er klissete, men ikke for glatt. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
  5. 5Rull kakeblandingen til 3,8 cm (1 1/2 tommer) store baller og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Sett en lollipoppinne inn i hver ball.
  6. 6Smelt ca. 60 ml (1/4 kopp) sjokoladekaramell i en mikrobølgeovnssikker bolle i ca. 20 sekunder. Dypp hver kakepop i den smeltede sjokoladen. Gjenta med resten av kakepopene. Pynt med dekorasjonsglasur.