Enkle kakepops
oppskrift på enkle kakepops som er perfekte for enhver anledning. enkle å lage, deilige og dekorative søtsaker.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 20
dessert
Ingredienser
- 1. 1 pakke (15,25 unser) gul kakeblanding (for eksempel Betty Crocker®)
- 1 kopp vann
- 3 egg
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 1 pakke (16 unser) ferdig sjokoladekrem
- 18 lollipop-pinner
- 1 pose (16 unser) sjokoladekaramellmelt
- 1 tube (0,75 unser) dekorasjonsglasur
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 2Pisk kakeblandingen, vann, egg og olje i en bolle med en elektrisk mikser på lav hastighet i 30 sekunder. Øk hastigheten til middels og pisk i ytterligere 2 minutter. Hell røren i den forberedte bakeformen.
- 3Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 28 til 33 minutter. Avkjøl helt, minst 1 time.
- 4Smuldre kaken i en stor bolle. Rør inn glasuren i kakekrøllene til blandingen er klissete, men ikke for glatt. Sett i kjøleskapet i minst 30 minutter.
- 5Rull kakeblandingen til 3,8 cm (1 1/2 tommer) store baller og legg dem på et bakepapirkledd stekebrett. Sett en lollipoppinne inn i hver ball.
- 6Smelt ca. 60 ml (1/4 kopp) sjokoladekaramell i en mikrobølgeovnssikker bolle i ca. 20 sekunder. Dypp hver kakepop i den smeltede sjokoladen. Gjenta med resten av kakepopene. Pynt med dekorasjonsglasur.