Hello Fresh Mobile Banner
Black Bottom Butterscotch Fudge

Black Bottom Butterscotch Fudge

oppskrift på black bottom butterscotch fudge – en søt og velsmakende dessert med lag av sjokolade og butterscotch. perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 12
dessert

Ingredienser

  • 3 kopper bittersøte sjokoladebiter
  • 1 (400 gram) boks søtet kondensert melk
  • 1 liten skvett vaniljeekstrakt
  • 2 kopper hvitt sukker
  • 2/3 kopp melk
  • 1/2 kopp smør
  • 1/2 kopp kremfløte
  • 3 kopper smørscotch chips
  • 1 (200 gram) glass marshmallowkrem
  • 1 klype flaky havsalt (for eksempel Maldon®)

Fremgangsmåte

  1. 1Bekled en 23 cm stor kvadratisk bakeform med bakepapir.
  2. 2Bland sjokoladeknapper, søtet kondensert melk og vaniljeekstrakt i en tykk kjele over middels lav varme; rør til det er smeltet, ca. 5 minutter. Hell blandingen i den forberedte bakeformen.
  3. 3Kok opp sukker, melk og smør i en annen kjele over middels varme. La det koke til blandingen blir gyllen og tykner litt, ca. 5–7 minutter. Hell forsiktig i fløte; det kan piple og sprute. La det koke opp igjen. Ta kjelen av varmen; rør inn smørskrappe og marshmallow-cream til det er jevnt.
  4. 4Hell smørskrappe-laget over sjokoladlaget i formen; strø over havsalt. La fudgen avkjøle til romtemperatur, ca. 30 minutter. Sett den i kjøleskapet til den er fast, ca. 2 timer.