Asiatisk kyllingsalat på glass
Lær hvordan du lager en frisk og smakfull asiatisk kyllingsalat i glass. Perfekt som lunsj eller lett middag, klar på kort tid!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 3 gulrøtter, skrellet og juliennest skåret
- 2 røde paprika, juliennest skåret
- 3 kopper chow mein-nudler
- 3 kopper revet, kokt kyllingbrystkjøtt
- 6 kopper revet romainesalat
- 6 (1-liters) glass med lokk
- 1/4 kopp kremet peanøttsmør
- 3 spiseskjeer vann
- 2 spiseskjeer lavsodium soyasaus
- 1 spiseskje vegetabilsk olje
- 1 spiseskje hvitt sukker
- 2 1/2 teskjeer riseddik
- 1 teskje malt koriander
Fremgangsmåte
- 1Lag lag med 1/2 kopp gulrøtter, 1/3 kopp paprika, 1/2 kopp chow mein-nudler, 1/2 kopp kylling og 1 kopp romaine i hver krukke.
- 2Visp peanøttsmør, vann, soyasaus, vegetabilsk olje, sukker, riseddik og koriander i en bolle til dressingen er jevn og glatt.
- 3Kjøl ned salatene og dressingen, dekket til, til de skal serveres.
- 4Server krukkene med dressingen på siden.





.jpg?)