Asiatisk kyllingsalat på glass

Asiatisk kyllingsalat på glass

Lær hvordan du lager en frisk og smakfull asiatisk kyllingsalat i glass. Perfekt som lunsj eller lett middag, klar på kort tid!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 gulrøtter, skrellet og juliennest skåret
  • 2 røde paprika, juliennest skåret
  • 3 kopper chow mein-nudler
  • 3 kopper revet, kokt kyllingbrystkjøtt
  • 6 kopper revet romainesalat
  • 6 (1-liters) glass med lokk
  • 1/4 kopp kremet peanøttsmør
  • 3 spiseskjeer vann
  • 2 spiseskjeer lavsodium soyasaus
  • 1 spiseskje vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje hvitt sukker
  • 2 1/2 teskjeer riseddik
  • 1 teskje malt koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Lag lag med 1/2 kopp gulrøtter, 1/3 kopp paprika, 1/2 kopp chow mein-nudler, 1/2 kopp kylling og 1 kopp romaine i hver krukke.
  2. 2Visp peanøttsmør, vann, soyasaus, vegetabilsk olje, sukker, riseddik og koriander i en bolle til dressingen er jevn og glatt.
  3. 3Kjøl ned salatene og dressingen, dekket til, til de skal serveres.
  4. 4Server krukkene med dressingen på siden.