Hello Fresh Mobile Banner
Sørvestlige frokoststabler

Sørvestlige frokoststabler

Lær hvordan du lager southwestern breakfast stacks, en deilig og mettende frokost. Perfekt for helgen eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 3 store russetpoteter, skåret i 1/2-tommers tykke skiver
  • 3 spiseskjeer rapsolje, delt
  • 1 rød paprika, skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 grønn paprika, skåret i 1/2-tommers skiver
  • 1 gul løk, hakket
  • 3 sopp, hakket
  • 450 gram svinepølse
  • 1 boks (200 gram) chipotle-pepper i adobo-saus, finhakket
  • 1/2 kopp revet Monterey Jack-ost
  • 1 spiseskje hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 220 grader Celsius (425 grader Fahrenheit).
  2. 2Legg potetene i en bolle og drypp over 1 spiseskje rapsolje; vend godt slik at de dekkes. Fordel potetene på et bakepapirkledd stekebrett.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter; snu potetene og fortsett å steke til de er møre og lett brunet, ca. 15 minutter til.
  4. 4Varm 1 spiseskje rapsolje i en stekepanne over middels høy varme; kok og rør inn rød paprika og grønn paprika til de er myke, ca. 10 minutter. Overfør til en bolle.
  5. 5Hell 1 spiseskje rapsolje i den samme stekepannen over middels høy varme; tilsett løk og sopp. Kok og rør til løken er gjennomsiktig og soppen er lett brunet, ca. 10 minutter. Overfør løk- og soppturene til bollen med paprika.
  6. 6Kok og rør inn pølse i den samme stekepannen over middels varme til den er brunet og smuldret, 5–7 minutter. Tilsett chipotle-chili og kok til det er gjennomvarmt, 2–3 minutter.
  7. 7Legg potetskivene lagvis i en serveringsform; topp med pølse, paprika- og løkblandingen, Monterey Jack-ost og koriander.