Hello Fresh Mobile Banner
Reddi-wip fylte cupcakes

Reddi-wip fylte cupcakes

Lær hvordan du lager deilige reddi-wip fylte cupcakes. En enkel oppskrift på luftige cupcakes fylt med krem, perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk

Ingredienser

  • PAM® Bakepulverspray
  • 1 pakke (518 g) ekstra fuktig kakeblanding, valgfri smak
  • 1 boks (185 g) Reddi-wip® Original Melkeskummet Topping
  • Toppforslag:
  • Reddi-wip, ferdigglasur, iskremtilbehør (valgfritt)
  • 'Strø' forslag:
  • Godisstrø, hakkede nøtter, ristet kokos, fersk frukt, godispinner (valgfritt)

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray 24 mellomstore muffinsformer med bakefett. Ikke bruk muffinsformer av papir. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Fordel røren jevnt i de forberedte muffinsformene. Stek i henhold til pakkens anvisninger.
  2. 2La cupcakes avkjøle i formen i 5 minutter. Ta dem ut av formen og avkjøl helt på en avkjølingsrist.
  3. 3Sett sammen utvalgte toppings og strøssel, hvis ønskelig. Når de skal serveres, fyll hver cupcake som skal spises med en gang med Reddi-wip i henhold til Kok's Tips. Umiddelbart "frost" med en topping og "strø" med strøssel hvis ønskelig. Server umiddelbart.