Reddi-wip fylte cupcakes
Lær hvordan du lager deilige reddi-wip fylte cupcakes. En enkel oppskrift på luftige cupcakes fylt med krem, perfekt for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- PAM® Bakepulverspray
- 1 pakke (518 g) ekstra fuktig kakeblanding, valgfri smak
- 1 boks (185 g) Reddi-wip® Original Melkeskummet Topping
- Toppforslag:
- Reddi-wip, ferdigglasur, iskremtilbehør (valgfritt)
- 'Strø' forslag:
- Godisstrø, hakkede nøtter, ristet kokos, fersk frukt, godispinner (valgfritt)
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175°C. Spray 24 mellomstore muffinsformer med bakefett. Ikke bruk muffinsformer av papir. Forbered kakerøren i henhold til pakkens anvisninger. Fordel røren jevnt i de forberedte muffinsformene. Stek i henhold til pakkens anvisninger.
- 2La cupcakes avkjøle i formen i 5 minutter. Ta dem ut av formen og avkjøl helt på en avkjølingsrist.
- 3Sett sammen utvalgte toppings og strøssel, hvis ønskelig. Når de skal serveres, fyll hver cupcake som skal spises med en gang med Reddi-wip i henhold til Kok's Tips. Umiddelbart "frost" med en topping og "strø" med strøssel hvis ønskelig. Server umiddelbart.