Pasta med Gorgonzolasaus og radicchio
oppskrift på kremet pasta med gorgonzolasaus og sprø radicchio. perfekt som en smakfull hovedrett for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 pund gnocchi
- 1 spiseskje olivenolje
- 2 kopper hakket radicchio
- 1 ½ kopper tung kremfløte
- 8 unser Gorgonzola-ost
- 1/8 teskje malt muskatnøtt
- salt og nykvernet svart pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok gnocchi i det kokende vannet til de flyter opp til overflaten, 2 til 4 minutter. Sil av vannet.
- 2Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme. Tilsett radicchio; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Overfør radicchio til en bolle og dekk med plastfolie slik at den fortsetter å visne.
- 3Hell kremfløte i den samme pannen og la det småkoke over middels varme i ca. 5 minutter. Tilsett biter av Gorgonzola og visp til osten er smeltet og godt blandet, ca. 2 minutter. Krydre med muskatnøtt, salt og svart pepper. Rør inn radicchio. Tilsett gnocchi og vend forsiktig slik at de blir dekket av sausen.