Pasta med Gorgonzolasaus og radicchio

Pasta med Gorgonzolasaus og radicchio

oppskrift på kremet pasta med gorgonzolasaus og sprø radicchio. perfekt som en smakfull hovedrett for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund gnocchi
  • 1 spiseskje olivenolje
  • 2 kopper hakket radicchio
  • 1 ½ kopper tung kremfløte
  • 8 unser Gorgonzola-ost
  • 1/8 teskje malt muskatnøtt
  • salt og nykvernet svart pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Kok gnocchi i det kokende vannet til de flyter opp til overflaten, 2 til 4 minutter. Sil av vannet.
  2. 2Varm opp olivenolje i en stekepanne over middels varme. Tilsett radicchio; kok og rør til den er myk, ca. 5 minutter. Overfør radicchio til en bolle og dekk med plastfolie slik at den fortsetter å visne.
  3. 3Hell kremfløte i den samme pannen og la det småkoke over middels varme i ca. 5 minutter. Tilsett biter av Gorgonzola og visp til osten er smeltet og godt blandet, ca. 2 minutter. Krydre med muskatnøtt, salt og svart pepper. Rør inn radicchio. Tilsett gnocchi og vend forsiktig slik at de blir dekket av sausen.