
Pølsepasta
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull sausage pasta. Perfekt for en rask middag for hele familien. Enkel å følge steg for steg.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. ¾ pund pasta
- 2. 1 spiseskje olivenolje
- 3. 1 pund krydret italiensk pølse
- 4. 1 løk, hakket
- 5. 4 fedd hvitløk, finhakket
- 6. 1 boks (410 g) kyllingbuljong
- 7. 1 teskje tørket basilikum
- 8. 1 boks (410 g) hakkede tomater
- 9. 1 pakke (280 g) frossen hakket spinat
- 10. ½ kopp revet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Kok opp en stor kjele med lettsaltet vann. Tilsett pasta og kok i 8 til 10 minutter eller til den er al dente; sil av vannet og sett til side.
- 22. Varm opp olje og pølse i en stor stekepanne; kok gjennom til den ikke lenger er rosa. I løpet av de siste 5 minuttene av kokingen, tilsett løk og hvitløk i pannen. Tilsett buljong, basilikum og tomater med væske.
- 33. Kok på middels varme i 5 minutter for å redusere litt. Tilsett hakket spinat; dekk til pannen og la det småkoke på lav varme til spinaten er mør.
- 44. Tilsett pastaen i pannen og bland godt sammen. Strø over ost og server umiddelbart.