
Kyllingscaloppini med vårgrønnsaker
Oppdag en smakfull oppskrift på chicken scaloppini med friske vårgrønnsaker. Perfekt for en lett og smakfull middag.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 2 1/2 kopper krydrede, terninge poteter (anbefalt: Reser's)
- 2 kopper frosne skivede gulrøtter
- 2 kopper frosne tidlige ertebønner
- 2 kopper frosne haricots verts
- 2 1/4 pund tynne skiver av kyllingbryst, skylt og tørket
- 1 (1,8 unser) pakke purreløksuppe, delt (anbefalt: Knorr)
- 1 (10 ¾ unser) boks kondensert aspargessuppe (anbefalt: Campbell's)
- 1/2 kopp hvitvin, helst Chardonnay
- Vegetabilsk olje
- Mel, til å dyppe i
Fremgangsmåte
- 1Bland alle grønnsakene i bunnen av en 5-liters saktekoker.
- 2Visp sammen to tredjedeler av purresuppen med den kondenserte suppen og vinen. Hell over grønnsakene. Dekk til og kok på LOW-innstilling i 4 timer.
- 3Varm opp olje i en stor stekepanne. Bland resten av purresuppen med litt mel. Vend kyllingfiletene i melet og legg dem i pannen. Stek i omtrent 2 ½ minutt på hver side.
- 4Ta grønnsakene ut av saktekokeren og legg dem på et serveringsfat. Legg kyllingen oppå.