Kyllingscaloppini med vårgrønnsaker

Kyllingscaloppini med vårgrønnsaker

Oppdag en smakfull oppskrift på chicken scaloppini med friske vårgrønnsaker. Perfekt for en lett og smakfull middag.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 2 1/2 kopper krydrede, terninge poteter (anbefalt: Reser's)
  • 2 kopper frosne skivede gulrøtter
  • 2 kopper frosne tidlige ertebønner
  • 2 kopper frosne haricots verts
  • 2 1/4 pund tynne skiver av kyllingbryst, skylt og tørket
  • 1 (1,8 unser) pakke purreløksuppe, delt (anbefalt: Knorr)
  • 1 (10 ¾ unser) boks kondensert aspargessuppe (anbefalt: Campbell's)
  • 1/2 kopp hvitvin, helst Chardonnay
  • Vegetabilsk olje
  • Mel, til å dyppe i

Fremgangsmåte

  1. 1Bland alle grønnsakene i bunnen av en 5-liters saktekoker.
  2. 2Visp sammen to tredjedeler av purresuppen med den kondenserte suppen og vinen. Hell over grønnsakene. Dekk til og kok på LOW-innstilling i 4 timer.
  3. 3Varm opp olje i en stor stekepanne. Bland resten av purresuppen med litt mel. Vend kyllingfiletene i melet og legg dem i pannen. Stek i omtrent 2 ½ minutt på hver side.
  4. 4Ta grønnsakene ut av saktekokeren og legg dem på et serveringsfat. Legg kyllingen oppå.