Båndpasta i smør med Parmigiano-Reggiano

Båndpasta i smør med Parmigiano-Reggiano

Lær hvordan du lager deilig bow tie pasta i parmigiano-reggiano smør. En enkel og smakfull rett perfekt for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1 pund tørket farfalle- eller sløyfeformet pasta
  • 6 kvart vann
  • 8 spiseskjeer (1 stang) usaltet smør, myknet
  • 1 ½ kopper revet Parmigiano-Reggiano ost
  • Salt og nykvernet pepper, etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en stor gryte, kok opp saltet vann til det koker kraftig. Tilsett pasta og kok til den er al dente.
  2. 2I en stor stekepanne smelter du smør. Ikke la det bli brunt. Tilsett den avdryppede pastaen og osten, og vend det forsiktig sammen til det er jevnt dekket. Krydre med salt og pepper, og server umiddelbart.