Hello Fresh Mobile Banner
Panna Cotta med jordbærsyltetøy

Panna Cotta med jordbærsyltetøy

oppskrift på panna cotta med deilig jordbærsyltetøy. enkel, rask og perfekt dessert for sommeren eller helårskos.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1 teskje usøtet gelatin
  • 1 spiseskje kaldt vann
  • 1 ½ kopper kremfløte
  • ½ kopp helmelk
  • ⅓ kopp hvitt sukker
  • 2 teskjeer revet sitronskall
  • ½ vaniljestang, delt på langs
  • 6 spiseskjeer jordbærsyltetøy

Fremgangsmåte

  1. 1Dryss gelatin over vann; la det stå til det er oppløst, ca. 1 minutt.
  2. 2Ha kremfløte, melk, sukker, sitrusskall og vaniljestang i en kjele over middels varme; kok opp, rør kontinuerlig, til blandingen småkoker. La det småkoke forsiktig i ca. 5 minutter. Ta av varmen og kast vaniljestangen.
  3. 3Rør gelatinblandingen inn i den varme kremblandingen til den er oppløst. Rør inn jordbærsyltetøy. Hell i små dessertkopper, dekk med plastfolie, og sett i kjøleskapet til det stivner, 8 timer eller over natten.