Jordbærglede-kake
oppskrift på jordbærkake, perfekt for sommeren. lag en frisk og søt strawberry delight kake med enkle steg. ideell for feiringer og sommerfester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1. 1 pakke jordbærkakemiks (16,5 unser)
- 2. 1 kopp vann
- 3. 3 store egg
- 4. 1/3 kopp vegetabilsk olje
- 5. 1 boks (14 unser) søtet kondensert melk
- 6. 1 pakke (16 unser) frosne søtede jordbær, tint men ikke drenert
- 7. 1 beholder (12 unser) frossen pisket krem (som Cool Whip®), tint
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
- 22. Bland jordbærkakemiks, vann, egg og olje i en bolle med en elektrisk mikser på lav hastighet. Øk til middels hastighet og bland røren i 2 minutter. Hell røren i den forberedte bakeformen.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 24 til 27 minutter.
- 44. Stikk hull over hele kaken med håndtaket på en tresleiv. Hell søtet kondensert melk over kaken, slik at det trenger inn i hullene. La kaken avkjøle til romtemperatur, ca. 30 minutter.
- 55. Hell tint jordbær over kaken, slik at saften trenger inn i hullene. Dekk kaken med pisket krem. Oppbevar i kjøleskap.