Jordbærglede-kake

Jordbærglede-kake

oppskrift på jordbærkake, perfekt for sommeren. lag en frisk og søt strawberry delight kake med enkle steg. ideell for feiringer og sommerfester.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 pakke jordbærkakemiks (16,5 unser)
  • 2. 1 kopp vann
  • 3. 3 store egg
  • 4. 1/3 kopp vegetabilsk olje
  • 5. 1 boks (14 unser) søtet kondensert melk
  • 6. 1 pakke (16 unser) frosne søtede jordbær, tint men ikke drenert
  • 7. 1 beholder (12 unser) frossen pisket krem (som Cool Whip®), tint

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) bakeform.
  2. 22. Bland jordbærkakemiks, vann, egg og olje i en bolle med en elektrisk mikser på lav hastighet. Øk til middels hastighet og bland røren i 2 minutter. Hell røren i den forberedte bakeformen.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren, ca. 24 til 27 minutter.
  4. 44. Stikk hull over hele kaken med håndtaket på en tresleiv. Hell søtet kondensert melk over kaken, slik at det trenger inn i hullene. La kaken avkjøle til romtemperatur, ca. 30 minutter.
  5. 55. Hell tint jordbær over kaken, slik at saften trenger inn i hullene. Dekk kaken med pisket krem. Oppbevar i kjøleskap.