Hello Fresh Mobile Banner
Jicamasalat med ingefær- og limesaus

Jicamasalat med ingefær- og limesaus

Lær hvordan du lager en frisk jicama salat med en smakfull ingefær lime dressing. Enkel oppskrift perfekt for sommermåltider.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • Dressing:
  • 3 spiseskjeer olivenolje
  • 1 lime, revet og presset
  • 1 spiseskje fersk revet ingefær
  • 1 spiseskje honning
  • 1 teskje sesamolje
  • salt etter smak
  • 2 jicama, skrelt og kuttet i matchstikker
  • 2 kopper gulrøtter, skåret i tynne strimler med en grønnsaksskreller
  • 1 kopp ferske erteknopper
  • 1 avokado - skrelt, kjernet og skivet
  • 1/2 kopp kokt quinoa
  • 1 spiseskje hakket fersk koriander, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk sammen olivenolje, limejuice, limeskall, ingefær, honning, sesamolje og salt i en bolle med en håndmikser til dressingen er tykk og kremet.
  2. 2Bland jicama, gulrøtter, erteknopper, avokado, quinoa og koriander i en stor bolle; hell dressingen over og vend forsiktig slik at alt blir dekket.