Hello Fresh Mobile Banner
Hvit sjokolade- og kardemomsaus

Hvit sjokolade- og kardemomsaus

Lær hvordan du lager en deilig hvitsjokolade- og kardemommesaus som passer perfekt til desserter og kaker. Enkel oppskrift med trinnvise instruksjoner.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 9 flytende unser kremfløte
  • 1/4 teskje malt kardemomme
  • 1 vaniljestang, delt på langs med frø skrapet ut av frøskallet
  • 4 1/2 unser hvit sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Hell tung kremfløte i en kjele og varm opp til lavt småkoking over svak varme; tilsett kardemomme, vaniljestangfrø og vaniljestangen i den småkokende kremen.
  2. 2Fjern kjelen fra varmen og rør inn hvit sjokoladechips i kremen; rør kontinuerlig til sjokoladen har smeltet og blandingen er jevn.
  3. 3Sett kjelen tilbake på lav varme. Kok opp sausen, og rør ofte, til den tykner, ca. 10 til 20 minutter. Sil gjennom en veldig fin sil over i en bolle.
  4. 4La sausen avkjøle i minst 10 minutter før servering.