Hello Fresh Mobile Banner
Italienske anis-kaker

Italienske anis-kaker

Lær hvordan du lager deilige italienske anis-kaker med vår enkle oppskrift. Perfekt til jul, fest eller når du vil ha noe søtt og aromatisk.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 20
bakeverk

Ingredienser

  • Kokies:
  • 4 store egg
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 3/4 kopp vegetabilsk olje
  • 1 teskje anisolje
  • 5 kopper hvetemel
  • 2 spiseskjeer bakepulver
  • Fyll:
  • 1/2 kopp melis, eller mer etter behov
  • 2 spiseskjeer melk, eller mer etter behov

Fremgangsmåte

  1. 1Pisk eggene sammen i en stor bolle. Rør gradvis inn hvitt sukker i de piskede eggene til det blir jevnt. Hell sakte vegetabilsk olje og anisolje i sukkerblandingen til det er godt blandet. Bland mel og bakepulver i en egen bolle; tilsett det gradvis i sukkerblandingen, og rør med en tresleiv til deigen er tørr.
  2. 2La deigen hvile i kjøleskapet i 30 minutter til over natten.
  3. 3Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør lett en bakeplate.
  4. 4Rull deigen til små kuler på størrelse med en valnøtt, og legg dem på den forberedte bakeplaten.
  5. 5Stek i den forvarmede ovnen til kokene er sprø rundt kantene, ca. 12 til 15 minutter. La kokene avkjøle på bakeplaten i 5 minutter før de flyttes over på en avkjølingsrist.
  6. 6Bland melis og melk i en bolle til ønsket konsistens er oppnådd. Dypp en gaffel i glasuren og drypp over kokene. La glasuren stivne.